خبر و نظر ۰۰۰ ادبيات و هنر ۰۰۰  نوشته های منتخب يا رسيده ۰۰۰ ويدئوکليپ ـ  ترانه و موسيقی ۰۰۰ انديشه ـ تاريخ ـ علوم انسانی ـ گفتار ها ۰۰۰ طنز و طنز واره ۰۰۰ با شما ـ پرسش ها و پاسخ ها ۰۰۰ آرشيو ـ معرفی بخش ها ۰۰۰ صفحه ی اول

 
نووستی: ايران  احتمالاً در ۱۷ فروردين بمباران خواهد شد!
 
 
محمد علی اصفهانی
 

بسياری از ناظران٬ دعوای جديد روسيه٬ در زمينه ی تأسيسات اتمی بوشهر٬ با کفن دزدان حاکم بر ايران را٬ پوششی برای به در بردن کارشناسان روسی از  بمباران قريب الوقوع مراکز اتمی ايران به وسيله ی آمريکا و اسراييل می دانند. و طرح مسايل مالی از  طرف روسيه را٬ عملاً چيزی به جز پنهان کردن اطّلاعاتی که آمريکا و اسراييل در مورد قصد بمباران ايران به روسيه داده اند٬ و درنتيجه: مشارکت غير مستقيم روسيه در ويران کردن ميهن ما٬ تلقّی نمی کنند.
گفته می شود که اسراييل هم٬ چندی پيش از حمله به تأسيسات اتمی عراق٬ فرانسه را برای خارج کردن کارشناسان فرانسوی٬ در جريان قصد خود قرار داده بود.

آنچه می خوانيد٬ فارسی شده ی گزارش خبرگزاری روسی بسيار معروف «نووستی» در تاريخ نوزدهم مارس است.

به ياد داشته باشيم که پيش از اين نيز٬ نويسندگان٬ روزنامه نگاران٬ متخصّصان و تحليل گران برجسته ی جهانی٬ از سيمور هرش و جان پيلجر گرفته تا پروفسور  ميشل چودووسکی٬ و تا  زنرال استراتژ روسی: ايوانف٬ بر وجود تصميم قطعی بوش و دم ودستگاه او به حمله [حمله ی به احتمال زياد با استفاده از چند نوع سلاح اتمی «کم خطر»] به ايران٬ با همراهی اسراييل٬ تأکيد کرده بودند.
جان پيلجر٬ حتّی اعلام داشته بود که نئوکان ها به اين نتيجه رسيده اند که موکول کردن حمله به ايران به بعد از بهار امسال امکان کنترل منابع نفتی ايران را به وسيله ی آمريکا٬ به خطر جدّی خواهد انداخت.
همو٬ مرکز خبر رسانی «عرب تايمز» را که پيشبينی کرده بود که حمله ی نظامی آمريکا به ايران٬ در ماه آوريل همين امسال انجام خواهد پذيرفت٬ منبعی «بسيار مطّلع» ناميده بود.

اگر به اين همه٬ تلاش به غايت ابلهانه ی جنگ طلبان آمريکايی و عوامل «ايرانی» به خدمت آنان کمربسته شان را در جهت معرّفی حکومت ملّا ها به عنوان عامل اصلی «عمليّات تروريستی» داخل عراق ـ به جای نيروهای القاعده و سلفی ها و بازماندگان بعث ـ اضافه کنيم٬ مسايل را می توانيم با وضوح بيشتری ببينيم.
يکی از تازه ترين نمونه ها در اين زمينه٬ گزارش مشروح و پر آب و تاب «يونايتد پرس» از کنفرانس مطبوعاتی مفسّر «ايرانی ـ انقلابی» فاکس نيوز است.
«يونايتدپرس»٬ در مقدّمه ی خودش بر اين گزارش٬ درست همان چيزی را نوشته است که انگيزه ی اصلی اين کنفرانس است:
ـ «لب باز داشتن باعث غرق كشتی ميشود»٬  شعار معروفی هنگام جنگ جهانی دوم بود. يك يادآوری بود كه كلمات حساب نشده به دشمن كمك ميكند. ولی عكس آن نيز درست است : كلمات حساب شده ميتواند كشتی دشمن را غرق كند. موقعی كه پرزيدنت بوش به ما يادآوری ميكند كه «همه گزينه ها روی ميز است», يك گروه مخالف رژيم اطلاعات جديدی از دخالت جمهوری اسلامی در عراق را افشا ميكند....

و فکر نمی کنم که توضيح بيشتری ـ فعلاً ـ لازم باشد.

محمد علی اصفهانی
۲ فروردين ۱۳۸۶
 

بنا بر ارزيابی کارشناسان نظامی روسی٬ برنامه ی حمله ی نظامی آمريکا به ايران٬ به نقطه ی غير قابل بازگشت رسيده است. و اين٬ از زمانی است گه البرادعی٬ در بيستم فوريه ی امسال اعلام داشت که آژانس بين المللی انرژی اتمی٬ قادر نيست که صلح آميز بودن برنامه ی اتمی ايران را تأييد [و يا تکذيب] کند.

مطابق نوشته ی هفته نامه ی روسی
Argoumenty nedeli حمله ی نظامی آمريکا به ايران٬ احتمالاً در نخستين هفته ی آوريل امسال٬ قبل از عيد پاک کاتوليک و ارتدکس ـ که امسال برابر هشتم آوريل است ـ انجام خواهد پذيرفت. يعنی در زمانی که «افکار عمومی غرب»٬ در مرخّصی به سر می برد.

اين احتمال وجود دارد که ايران در روز جمعه٬ ششم آوريل [هفدهم فروردين] که در ايران و ساير کشور های اسلامی روز تعطيل عمومی است مورد حمله ی آمريکا قرار گيرد.
مطابق طرح آمريکا٬ اين حمله٬ دوازده ساعت به طول خواهد کشيد: از ساعت چهار صبح تا ساعت  چهار بعد از ظهر.
اسم رمز اين عمليات 
Morsure است. [چيزی٬ کم و بيش٬ به معنای گاز گرفتن و يا مارگزيده کردن: کاملاً همخوان با هويت طرّاحان آن!].

بر طبق اين طرح٬ تقريباً بيست مرکز ايرانی بايد مورد اصابت قرار بگيرند. از جمله ی اين مراکز می توان از مراکز غنی سازی اورانيوم٬ مراکز مطالعاتی٬ و  لابراتوار ها نام برد.
امّا بلوک اوّل مرکز بوشهر٬ مورد اصابت قرار نخواهد گرفت. [احتمالاً بنا به توافقات به عمل آمده ميان آمريکا و روسيه].
برعکس: آمريکايی ها سيستم دفاع هوايی ايران را از کار خواهند انداخت؛ تعداد زيادی از ساختمان های جنگی ايران در خليج فارس را غرق خواهند کرد؛ و پست های کليدی فرماندهی نظامی ايران را نابود خواهند ساخت.

تمهيدات لازم به منظور جلوگيری از پاسخ ايران به اين حملات در نظر گرفته شده است.
ايران٬ چنين برنامه ريزی کرده است که در تنگه ی هرمز٬ تعداد زيادی نفتکش را٬ به منظور مختل کردن بازار نفت٬ غرق کند؛ و همچنين٬ اسراييل را مورد اصابت موشک قرار دهد.

تحليل گران٬ اطّلاع داده اند که حملات آمريکا از «ديه گو گارسيا» در اقيانوس هند٬ آغاز می شود.
بمب افکن های دورپرواز «ب ـ ۵۲» که از آنجا بر می خيزند٬ حامل موشک های «کروز» هستند و عمليات آن ها به وسيله ی ناو های هواپيمابر آمريکايی در خليج فارس ـ که بخشی از نيروی دريايی متمرکز آمريکا در مديترانه اند ـ پشتيبانی می شود.

موشک های آمريکای٬ همچنين٬ از زيردريايی های مستقر در پاسيفيک٬ و در سواحل عربستان سعودی٬ به ايران شليک خواهند شد.

در گفتگو ها و مصاحبه های خصوصی٬ زنرال های آمريکايی٬ از تمديد مدّت استقرار نيروهای ضدّ موشکی آمريکا در اروپا حرف می زنند.
همچنين٬ پيش بينی می شود که قيمت هر بشکه نفت٬ برای مدّتی طولانی به هفتاد و پنج تا هشتاد دلار برسد.

و اين همه در حالی است که قطعنامه ی جديدی به وسيله ی آلمان و پنج عضو دائمی شورای امنيت سازمان ملل متّحد تهيّه شده است؛ و اين شورا در کار بررسی و تصويب اين قطعنامه است.

 

خبر و نظر ۰۰۰ ادبيات و هنر ۰۰۰  نوشته های منتخب يا رسيده ۰۰۰ ويدئوکليپ ـ  ترانه و موسيقی ۰۰۰ انديشه ـ تاريخ ـ علوم انسانی ـ گفتار ها ۰۰۰ طنز و طنز واره ۰۰۰ با شما ـ پرسش ها و پاسخ ها ۰۰۰ آرشيو ـ معرفی بخش ها ۰۰۰ صفحه ی اول